Papriky zbavíme stopek a jadérek, omyjeme. Nakrájíme na proužky a povaříme v osolené vodě 5 minut. Odcedíme a nasypeme do sklenic. Zavíčkujeme. Zalijeme horkým nálevem a sterilujeme 20 minut. Příprava nálevu. Do hrnce nalijeme vodu, ocet a přidáme cukr a sůl. Vše rozmícháme a dáme vařit. Do vařícího nálevu přidáme zrnka sacharinu. Necháme přejít var a odstavíme z ohně. Ihned používáme. Do každé sklenice na dno dáme 1 lžičku oleje, a koření podle chuti /hořčičné semínko, celý pepř, nové koření, bobkový list/.
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35
lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným
nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI....
zobrazit článek